3x Sinterklaas decoratie met een zak snoepgoed

Ik vond laatst in de supermarkt de grootste zak snoepgoed die ik ooit had gezien. Ik vind het altijd super leuk om rond Sinterklaascadeautjes pepernoten en schuimpjes te strooien en vind ze ook als decoratie een heel vrolijk gezicht. Ik heb buiten dat ik het als strooigoed heb gebruikt (en er ook een hele hand in mijn maag is beland) de rest van de zak gebruikt ter decoratie. Deze DIY’s spreken met de foto’s wat mij betreft al voor zich, dus ik heb er geen beschrijving bij gezet. Een super makkelijke manier om gezellig de sinterklaassfeer in huis te halen!

Tip voor de krans: Gebruik een bestaande (stro)krans (minder dan een euro bij de Action) als basis en gebruik een lijmpistool om de pepernoten er op te plakken. Als je hem buiten gaat hangen zoals ik, doe er dan enkele lagen vernis op. Anders is hij niet bestand tegen regen en de wind die door de bomen waait šŸ˜‰

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *