5x Leuke blogs!

Buiten dat ik het heel leuk vind om zelf te bloggen, vind ik het ook altijd heel leuk om andere blogs te lezen. Bij sommige lees ik al wat langer mee, andere heb ik ontdekt sinds ik zelf ben gaan bloggen. Helaas kan ik niet àlle leuke blogs met jullie delen, want dan wordt het lijstje veel te lang, maar ik heb er voor deze post toch een aantal op een rijtje gezet; Vandaag deel ik vijf van mijn favoriete blogs met jullie.

Vaker Vrolijk

Sinds ik meelees op Vaker Vrolijk ben ik… nouja… vaker vrolijk. Romy is een super positieve en creatieve dame die op een hele leuke manier kan schrijven. Ik vind haar DIY-posts altijd heel leuk om te lezen en ze maakt onwijs gave scrapbooks! Vaak post ze ook artikelen met lijstjes of tips voor extra vrolijkheid en positiviteit. Als ik dan ’s ochtends zo’n artikel lees, begint mijn dag altijd meteen goed!

Laura’s Bakery

Laura’s Bakery is de allereerste blog die ik volgde en tevens denk ik ook een grote aanzet geweest om zelf te gaan bloggen. Ik heb veel gehad aan haar baktips en basisrecepten en vind haar artikelen ook nog eens heel lekker weglezen. Laura deelt allerhande recepten, van zoet tot hartig, van ontbijt tot dessert en van bakken tot koken. Laura’s recepten zijn makkelijk te volgen en van alleen al de foto’s loopt het water mij vaak in de mond. Ook de maandelijkse Behind the Scenes posts zijn erg leuk!

Ikbenirisniet

De blog van Iris is ook een van de eerste blogs die ik volgde. Ikbenirisniet is een persoonlijke lifestyleblog “met een groen tintje”, zoals Iris dat zelf omschrijft. Ze geeft regelmatig groene tips en deelt hele lekkere vega-recepten – Aangezien ik ook aspireer om duurzamer te leven, helpt Iris haar blog daar supergoed bij. Het leuke is dat ze dat niet op een judging manier doet; Iris laat op haar blog zien dat duurzaam leven helemaal niet zo moeilijk is en dat vegetarisch/veganistisch koken helemaal niet saai of smaakloos is!

Hare Maristeit

Maris is mijn spirit animal. Mag ik dat zeggen? De inrichting van haar huis is hoe ik altijd had gedroomd dat mijn eerste huis zou zijn (ware het niet dat die plannen iets hebben moeten wijken gezien ik nu samenwoon), maar gelukkig heb ik altijd Maris d’r foto’s om op weg te dromen en jaloers van te worden! Op Hare Maristeit deelt Maris superleuke en kleurrijke DIY-projecten, receptjes, leuke persoonlijke blogs en ze is heel goed met het pimpen van meubels! Ik word altijd zo vrolijk van haar berichtjes en vooral ook de foto’s, want ALLES bij Maris is kleurrijk (zelfs haar kerstboom)!

LisanneLeeft

LisanneLeeft is een mix van creativiteit en lifestyle. Van Lisanne’s blog word ik altijd onwijs hebberig, want ze deelt namelijk vaak leuke dingen die ze heeft geshopt. Ook zet ze regelmatig leuke DIY-tips online, of gewoon gezellige persoonlijke posts. Af en toe deelt ze wel eens iets over haar gevecht tegen de ziekte van Lyme. Het is onwijs inspirerend om te zien hoe ze daarmee omgaat en ik vind het superstoer dat ze toch zo positief in het leven staat!

Staat jouw favoriete blog hiertussen? Hebben jullie nog aanraders voor mij? Ik ben heel benieuwd!

4 thoughts on “5x Leuke blogs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *