A bowl of happiness – It’s what’s for breakfast!

Hoi! Ik ben Esmee en ik schrijf sinds Februari 2017 meerdere malen in de week posts op abowlofhappiness.nl. Super leuk dat je even komt kijken. Hier kun je wat meer informatie vinden over mij en mijn blog. Mocht je vragen hebben, of me gewoon iets te vertellen hebben (ook leuk), mag je altijd contact met me zoeken door op het envelopje in de sidebar te klikken.

Over a Bowl of Happiness

A Bowl of Happiness is ontstaan in februari 2017, omdat ik eigenlijk al een hele tijd graag recepten wilde delen. Als iemand die het leuk vind om te schrijven en van jongs af aan mijn (voormalig) bloggende moeder altijd met haar blog bezig zag, begon het te kriebelen om ook andere blogjes te schrijven. In het kader van “gewoon doen” heb ik besloten om zelf ook een blog te beginnen, om lekker te kunnen delen en schrijven wat ik zelf wil. Deze blog heeft dan ook geen vast thema, maar gebruik ik echt als mijn eigen stukje internet (want hee, ik betaal er voor om hier te mogen schrijven, dus ik vind dat ik dat recht heb verdiend). Ik deel nog steeds graag recepten, maar schrijf ook wel eens over wat mij persoonlijk bezig houdt, leuke hotspots waar ik ben geweest, leuke series op Netflix of andere artikelen van nader te bepalen oorsprong. Ik probeer vooral gewoon met heel veel plezier te bloggen en hoop dat jullie daardoor ook met plezier de blogs lezen!

Ik neem het leven het liefst niet al te serieus, maar ben wel realistisch en verstop me ook niet voor de nare, serieuze of heftige dingen in het leven. Het zal dan ook best eens kunnen voorkomen dat er een minder vrolijke blogpost online staat. En eerlijk, soms kunnen dingen ook gewoon even wat minder leuk zijn. Ik streef er natuurlijk naar om mijn blog in elk geval 99% wèl happiness te houden, want zo sta ik zelf ook in het leven!

Waarom ‘a Bowl of Happiness’?

Eigenlijk heb ik de naam bedacht op basis van wat ik in eerste instantie met mijn blog wilde doen, namelijk het online zetten van recepten. Omdat ik ook vooral gezellige en leuke posts wilde schrijven, is het een bowl of happiness geworden. De ‘slogan’ “It’s what’s for breakfast” komt van het tijdstip van de artikelen die ik online zet. Meestal blog ik elke vrijdag en staat de blog er altijd rond zeven uur ’s ochtends op. Kun je naast je bowl of cereal een bowl of happiness nemen 🙂

Over Esmee

Ik word 17 september 23 jaar en mijn geboorteplaats en favoriete Nederlandse stad is het mooie Haarlem. Ik hou van reizen, gezelligheid, en vind ik het heerlijk om creatief bezig te zijn. Ik ben een echte foodie: Ik hou van alle verschillende keukens, maak graag alles zo veel mogelijk zelf en hou heel erg van het samenspel van ingrediënten en smaken. Koken en bakken zijn echt mijn passies!

Verder ben ik heel erg geïnteresseerd in wetenschap, hou ik disproportioneel veel van woordgrappen en ben ik gefascineerd door de ruimte, science fiction en astronomie.

Mocht je meer willen weten, zoals waar ik iets op een foto in een blogpost vandaan heb, tips voor een bepaald recept dat ik heb gepost of heel iets anders, zoals mijn schoenmaat (dat mag alleen als je me daarna schoenen stuurt :-)), dan mag je me altijd mailen op esmee@abowlofhappiness.nl of contact zoeken via de tal van social media kanalen waarop ik actief ben (zie de links onderaan deze blogpost, of rechts in de sidebar!).

En dan hier nog een aantal willekeurige feitjes over mij…

  • Ik heb ook nog een heel lief hondje (chihuahua) – Maar helaas voor mij woont zij nog bij mijn moeder.
  • Als ik de loterij won kocht ik een foodtruck.
  • Zonder bril zie ik alles dubbel (en bots ik tegen tafels, lantaarnpalen, op).
  • Ik heb een kast vol met schoenen (en de enige reden dat ik geen nieuwe koop is omdat die kast vol zit).
  • Mijn favoriete ijssmaak is ricotta.
  • Mijn huid is zo bleek dat ik niet bruin word, alleen maar kreeftrood.
  • Het liefst droeg ik elke dag alleen maar jurkjes.
  • Ik hou heel erg veel van kaas, pure chocola en chai latte’s. (Niet allemaal tegelijk hoor.)
  • Ik ben best wel heel erg bang voor spinnen.

Wil je op de hoogte blijven? Ik vervuil ook nog de ether via BlogLovin’, Facebook, Instagram én Twitter!