A bowl of happiness – It’s what’s for breakfast!

Hoi! Ik ben Esmee en ik schrijf sinds Februari 2017 meerdere malen in de week posts op abowlofhappiness.nl. Super leuk dat je even komt kijken. Hier kun je wat meer informatie vinden over mij en mijn blog. Mocht je vragen hebben, of me gewoon iets te vertellen hebben (ook leuk), mag je altijd contact met me zoeken door op het envelopje in de sidebar te klikken.

Over a Bowl of Happiness

A Bowl of Happiness is ontstaan in februari 2017, omdat ik eigenlijk al een hele tijd graag recepten wilde delen. Als iemand die het leuk vind om te schrijven en van jongs af aan mijn (voormalig) bloggende moeder altijd met haar blog bezig zag, begon het te kriebelen om ook andere blogjes te schrijven. In het kader van “gewoon doen” heb ik besloten om zelf ook een blog te beginnen, om lekker te kunnen delen en schrijven wat ik zelf wil. Deze blog heeft dan ook geen vast thema, maar gebruik ik echt als mijn eigen stukje internet. Ik deel nog steeds graag recepten, maar schrijf ook stukjes over wat mij persoonlijk bezig houdt, leuke hotspots waar ik ben geweest, leuke series op Netflix of andere willekeurige artikelen. Ik probeer vooral veel posts te schrijven die leuk en gezellig zijn en hoop een glimlach op het gezicht van mijn lezers te kunnen toveren!

Ik neem het leven het liefst niet al te serieus, maar ben wel realistisch en verstop me ook niet voor de nare dingen in het leven. Het zal dan ook best eens kunnen voorkomen dat er een minder vrolijke blogpost online staat. En eerlijk, soms kunnen dingen ook gewoon even wat minder leuk zijn. Mensen die altijd alleen maar SUPERVROLIJK zijn vind ik een beetje eng 🙂 – Ik streef er natuurlijk naar om mijn blog in elk geval 99% wèl happiness te houden, want zo sta ik zelf ook in het leven!

Waarom ‘a Bowl of Happiness’?

Eigenlijk heb ik de naam bedacht op basis van mijn blog-intentie, namelijk het online zetten van recepten. Omdat ik ook vooral gezellige en leuke posts wilde schrijven, is het een bowl of happiness geworden. De ‘slogan’ “It’s what’s for breakfast” komt van het tijdstip van de artikelen die ik online zet. Al schrijf ik niet altijd consistent drie keer in de week een blogpost (de voordelen van een hobbyblogger!), als er iets online komt, staat dat er altijd rond zeven uur ’s ochtends op. Daarom kun je naast je ontbijtje meteen een schaaltje happiness nemen. Kost je niet eens extra calorieën!

Over Esmee

Ik ben 21 jaar en ben geboren en getogen in Nederland. Mijn geboorteplaats en favoriete Nederlandse stad is het mooie Haarlem. Ik hou van reizen (al doe ik het niet zo vaak als ik zou willen) en kan na een aantal tripjes verdeeld over allerlei steden op de gehele lengte- en breedtegraad, toch wel zeggen dat ik echt verliefd ben op het mooie Italië.

Ik heb sinds 2016 mijn bachelor in Veiligheidskunde en doe op dit moment een (thuis)studie HBO Kwaliteit- en Procesmanagement. Ik werk vier dagen in de week all the way in het noordelijkste noorden van Noord-Holland. Ik woon echter een stukje centraler, namelijk in Hillegom, samen met de man op wie ik ontzèttend verliefd ben en Iggy de egel. In mijn vrije tijd kook en bak ik graag (goh!), kijk ik heel graag series op Netflix, wandel ik graag door de natuur en vind ik het heerlijk om creatief bezig te zijn (op allerlei verschillende manieren).

Mocht je meer willen weten, zoals waar ik iets op een foto in een blogpost vandaan heb, tips voor een bepaald recept dat ik heb gepost of heel iets anders, zoals mijn schoenmaat (dat mag alleen als je me daarna schoenen stuurt :-)), dan mag je me altijd mailen op esmee@abowlofhappiness.nl of contact zoeken via de tal van social media kanalen waarop ik actief ben (zie de links onderaan deze blogpost, of rechts in de sidebar!).

En dan hier nog een aantal willekeurige feitjes over mij…

  • Ik heb ook nog een heel lief hondje (chihuahua) – Maar helaas voor mij woont zij nog bij mijn moeder.
  • Als ik de loterij won kocht ik een foodtruck.
  • Zonder bril zie ik alles twee keer en bots ik tegen lantaarnpalen op.
  • Ik heb een kast vol met schoenen (en de enige reden dat ik geen nieuwe koop is omdat die kast vol zit).
  • Mijn favoriete ijssmaak is ricotta.
  • Mijn huid is zo wit dat ik niet bruin word, alleen maar kreeftrood.
  • Het liefst droeg ik elke dag alleen maar jurkjes.
  • Ik hou heel erg veel van kaas, pure chocola en chai latte’s. (Niet allemaal tegelijk hoor.)
  • Ik ben best wel heel erg bang voor spinnen.

Wil je op de hoogte blijven? Je kunt me volgen via BlogLovin’, Facebook, Instagram en Twitter!