Het EPIC-project 2018

Echte post is cool

Het initiatief voor Echte Post Is Cool (EPIC) komt van bloggers Northflix en Monsieur Mango. Het idee is dat je willekeurig gekoppeld wordt aan een ‘lootje’ waarvoor je aan de hand van een korte beschrijving en links naar hun social media profielen met een bepaald budget cadeautjes koopt en opstuurt. De pakjes van deze editie mochten gisteren, op 21 april worden geopend. Je begrijpt dat ik een ijzersterke wilskracht heb moeten uitoefenen om te zorgen dat ik mijn (al een halve week eerder aangekomen) pakketje netjes ongeopend liet liggen. Gisteren was het dan eindelijk zo ver… benieuwd wat ik heb gekregen?

Lootje

Ik had Lianne van de-zoetekauw.nl als lootje getrokken. Superleuk, omdat zij net als ik houdt van bakken… en wat een lekkere dingen maakt ze! Het was dan ook super leuk om voor haar cadeautjes uit te mogen zoeken. Onder mijn cadeautjes bevonden zich een superlekkere reep Hands Off My Chocolate chocola, een doosje die ik zelf vulde met allemaal verschillende bakdecoraties, een gum in de vorm van een lolly (zoeter kan niet!), een zakje met jellybeans, sokken met gebak er op (die ik eigenlijk zelf veeeel te leuk vond om weg te geven!) en een notitieboekje, om natuurlijk allerlei lekkere recepten in op te schrijven. Lekker vrolijk en vooral heel zoet ingepakt!

Ik hoop dat Lianne een beetje van roze houdt…

Mijn cadeautjes!

En dan… mijn cadeautjes! Ik ontving een ingepakte doos, die mij zoals ik al vertelde een aantal dagen heeft aangestaard en zachtjes fluisterde dat ik ‘m open moest maken, maar zoals een brave niet-spelbreker betaamt ben ik zaterdagochtend aan het scheuren gegaan. Er kwamen een zevental pakjes in allerlei vormen en maten tevoorschijn… spannend! Lianne had super haar best gedaan en echt leuke cadeautjes gevonden. Zo kreeg ik (zie ook de foto hier beneden) een zakje met knoopjes, lintjes en strikjes, twee stickervellen waarvan eentje met prachtige glitterbloemen en de ander, toepasselijk, met allerlei soorten cupcakes en muffins. Ook kreeg ik een stempel waarmee met mooie letters “Hello beauty” kan worden gestempeld. Super leuk is ook de mega gummy-hamburger, die ik in het klein vroeger als klein meisje super lekker vond. Bijna te schattig om op te eten!

Ook kreeg ik nog een hele vrolijke pannenlikker (zo fan van die dingen, ik gebruik de onze bijna dagelijks – super fijn om er nu ook eentje te hebben die ik speciaal voor het bakken kan gebruiken!) met de mega leuke tekst “Taste Happiness” er op. Ook kreeg ik nog een letterlijke ‘bowl of happiness’! Dit superlieve schaaltje heeft een knipogend gezichtje en de tekst “wink wink!” aan beide kanten… echt een schatje! En je kan er heerlijk kwark uit eten, heb ik al geprobeerd šŸ˜‰

Het was echt ontzettend leuk om cadeautjes voor Lianne te verzamelen en natuurlijk om mijn eigen pakje open te maken… Heel toevallig dat we elkaar als lootje hadden, maar wel heel leuk! Ik doe volgend jaar zeker weer mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *