Fietsen door de bollenstreek!

Afgelopen zondag was het zulk onwijs mooi weer, dat vriendlief en ik besloten de fietsen te pakken om als toerist in eigen land een rondje gaan fietsen langs de bollenvelden. Zonder jas en met het zonnetje op onze (bloem)bol hebben we een heel stuk in de omgeving van Lisse tussen de prachtig gekleurde bollenvelden gefietst, om af te sluiten op een picknickkleedje tussen de bloeiende hyacinten. Een perfecte manier om je vrije zondag te spenderen… Ik ben honderd procent klaar voor de lente!

In deze blogpost wilde ik graag een aantal van mijn foto’s met jullie delen. Als je nog niet in de lentestemming was, dan ben je dat ongetwijfeld na het zien van deze foto’s wel!

Picknickkleedje tussen de hyacintjes 🙂

Binnenkort staat er nog een tripje Keukenhof op de planning… Aangezien ik bij de velden mijn ogen al helemaal heb uitgekeken, ben ik heel erg benieuwd hoe mooi alles er daar bij staat.

Zijn jullie wel eens bij de Keukenhof geweest? Wat is jullie favoriete bloembol? Ik vind de tulpen en narcissen prachtig, maar nothing beats de heerlijke geur van een hyacintenveld. Zo gaaf om hier in de buurt te wonen!

 

5 thoughts on “Fietsen door de bollenstreek!

  1. Hee wat leuk, that’s my hometown!! Ik heb jaaarenlang bij de Keuknhof gewerkt, zo’n vrolijke boel altijd ?. De tulp is ook mijn favoriete bloem. In het Willem Alexanderpaviljoen in de Keukenhof heb je allemaal nieuwe en bijzondere soorten, dus dat is zeker een aanrader!

  2. Mooie foto’s! De bloemenvelden staan er maar weer mooi bij 🙂
    als het donderdag mooi weer is ga ik even een fototripje plannen langs wat bollenvelden! Maar naar de Keukenhof wil ik ook nog een keer naar toe (nog nooit geweest… *oops*).
    Mijn favoriete (lente-) bloemen zijn blauwe druifjes maar ik heb eerlijk gezegd geen idee of dat een bloembol is :p

  3. Wauw, prachtig! Ik wou dat wij zo’n uitzicht in de buurt hadden, maar dat is nogal moeilijk in het centrum van de stad. In het Stadspark staat wel een hele hoop felgele narcissen, dus daarvan kan ik gelukkig wél genieten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *