Ik ben op vakantie!

Op het moment dat jullie dit lezen ben ik onderweg naar het vliegveld. Ik ga namelijk naar Griekenland! Twee volle weken lang doen we Athene, de eilanden Hydra en Aegina èn de stad Navplio aan. We hebben er even op moeten wachten, maar het is dan eindelijk zo ver en ik heb er onwijs veel zin in.

Omdat ik op vakantie geen tijd (en zin ;-)) heb om achter de computer te kruipen heb ik besloten dat het twee weken stil zal zijn op de blog. Vanaf 17 oktober zal er weer drie keer per week een blogpost online komen. Uiteraard zal ik tegen die tijd ook zo snel mogelijk alle mooie dingen van mijn vakantie delen!

Wil je tussen 1 en 17 oktober op de hoogte blijven? Volg me dan via social media! Klik hier voor mijn Instagram en hier voor mijn Twitter account. Tot over twee weken!

One thought on “Ik ben op vakantie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *