Mijn Stom!-lijstje

Als je wel eens de Linda leest, heb je vast de Stom!-rubriek wel eens voorbij zien komen. Zo niet; Dit is een rubriek waar bekende Nederlanders een lijstje maken met dingen die zij stom vinden. Ook bij het tv-programma Linda’s Zomerweek kwam deze telkens weer terug. Omdat ik dit altijd zo ontzettend leuk vond om te zien/lezen, heb ik geïnspireerd door de Linda heb ik mijn eigen Stom!-lijstje gemaakt.

Hier volgen de dingen die ik nou eens stom vind, met een knipoog!

Vind jij deze rubriek ook zo leuk? En wat vind zou er in jouw Stom! lijstje komen te staan?

2 thoughts on “Mijn Stom!-lijstje

  1. Ja xD ‘de kids’ of wat ik persoonlijk nog erger vind: ‘de kindjes’ (ze zijn al klein, waarom nog kleiner maken door ‘-tjes’ erachter te plakken?).
    Strijken doe ik trouwens niet eens meer, tenzij het strijkkralen zijn 🙂

    1. Oe strijkkralen zijn leuk! Ik ben jaloers op niet strijken… Wij doen het ook het liefst zo min mogelijk, maar helaas kan het bij sommige stofjes echt niet anders 🙁

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *