Mijn verjaardagscadeaus!

Afgelopen zondag, 17 september, was ik jarig. Ik had expliciet besloten om er dit jaar niet zo veel aandacht uit te geven. Ik zou ’s avonds gezellig met mijn vriend uit eten en that’s it. Je kunt je dus vast ook voorstellen hoe groot de verbazing was toen ik ’s ochtends nietsvermoedend naar beneden kwam en er slingers en ballonnen door het huis hingen. En voor iemand die haar verjaardag expliciet niet vierde heb ik ook nog eens verrassend veel cadeau’s gekregen! Ik heb ze allemaal even uitgestald en op de foto gezet… Althans, alles… Ik heb van mijn moeder ook nog stickers, stempels en een slagletterhamer gekregen, maar die waren al diep in mijn hobbykamer verdwenen toen ik de foto’s maakte. Denk die er maar even bij 😉

Herfst

’s Ochtends verraste mijn vriend mij met een grote tas vol met pompoenen en herfstdecoratie die ik cadeau had gekregen van zijn moeder. De pompoenen staan nu voor onze deur te pronken en ik ben meteen helemaal in herfst-sfeer. Laat oktober maar komen!

Beauty

Van mijn moeder kreeg ik deze heerlijke Lush-set, met allerlei badkamerproducten met een heerlijk frisse geur. In de vrolijke karper-verpakking (dat trouwens een herbruikbare doek is) zaten een scrub, shampoo, zeepje, doucegel en de enige echte Lush shower jelly. Ook kreeg ik nog een haarmasker en een shampoo! Rechts op de foto de inhoud van het No7 cadeaupakketje dat ik er bij kreeg en de Syoss shampoo die ik nog steeds moet uitproberen, maar volgens mijn moeder spectaculair is.

Kittens and chocolate

Van mijn vader kreeg in de categorie ‘altijd goed’ een Tony Chocolonely-reep. Ook had hij een hele schattige Pusheen trui en theeset besteld, maar deze waren nog niet binnen, dus tijdelijk even in de vorm van een printje van de webshop. Ik kan niet wachten totdat ze ook daadwerkelijk binnen zijn!

Boeken

Ondanks dat ik al een cadeautje van mijn vriend had gekregen (en we ’s avonds ook nog lekker uit eten gingen!) kreeg ik het boek ‘The handmaid’s tale’. Een boek waarop de gelijknamige serie, die we samen hebben gezien, is gebaseerd. Ik wilde dit boek al sinds we de serie gingen kijken lezen. Als het boek net zo spannend is als de serie zit ik goed!

Ook kreeg ik van de vriendin van mijn vader dit reisdagboek. Hier kun je allerlei notities in maken, reizen vastleggen en contactinformatie opzoeken van mensen die je ontmoet. Super handig en heel erg leuk, vooral aangezien ik van elke reis die ik maak altijd een soort dagboekje vastleg.

Van mijn broertje kreeg ik dit bewaarboek. Hier in staan allerlei opdrachtjes om momenten, dingen en gevoelens uit je leven vast te leggen. Echt een super leuk boek, dat me een beetje doet denken aan de doe-boeken van Keri Smith. Ik heb heel veel zin om hier in te gaan beginnen!

Gek hoor, weer een jaartje ouder! Ik ben benieuwd wat dit levensjaar me gaat brengen 🙂

 

One thought on “Mijn verjaardagscadeaus!

  1. Nog gefeliciteerd! Je hebt toch nog een hoop gekregen, ondanks dat je het niet echt vierde 😉
    Leuke spulletjes allemaal, maar ik ben wel heel erg benieuwd naar de Pusheen trui en theeset!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *