Photodiary: Juli 2017 in pictures

Welkom bij de tweede editie van mijn maandelijkse fotoverslag! Wat is het ontzettend lastig om uit te kiezen wat er wel en niet in het verslag mag… Juli is een onwijs leuke maand geweest! Ik neem jullie graag weer mee met de dingen die deze maand voor mij kenmerkten… lees je mee?

Festivals

We trapten deze maand goed af met een leuk evenement: Ik ging samen met mijn moeder naar Share a perfect day. Superleuke kraampjes, lekker winkelen, leuke workshops… En dan ook nog eens afsluiten met een supergaaf concert van Kensington! Ik maakte ook nog een fotoverslag die ik op de blog heb gezet.

Vriendlief en ik gingen later in Juli nog naar food festival Trek. Ook hier is een blogpost over verschenen. We hadden lekker zonnetje en hebben heerlijk genoten van allemaal lekkere hapjes en een super gezellige sfeer.

Geslaagd!

Begin Juli mocht mijn broertje zijn diploma in ontvangst nemen. Na zes jaar Havo was het dan eindelijk zo ver: Hij is geslaagd! We gingen naar de diploma-uitreiking op mijn oude middelbare school waar ik toch al ruim zeven jaar niet meer was geweest. Zo ontzettend leuk om even een rondje te doen en oude docenten te spreken. Ik liep ook nog tegen mijn favoriete docent van toen aan, die me gewoon nog herkende! Dat soort dingen vind ik altijd wel heel gaaf 🙂

Barbecue

We hielden ook nog een barbecue voor mijn vader’s kant van de familie. Ik had sommige mensen al heel lang niet meer gezien, dus. Wat meer foto’s kun je hier in deze blogpost zien! Ik heb de recepten van enkele (bij)gerechten ook nog op mijn blog gedeeld.

Shopping

Verder heb ik samen met een vriendinnetje nog gewinkeld in Haarlem, om uiteindelijk te eindigen in Specktakel en werkte ik op mijn vrije dag een ochtendje remote vanuit de Bagels & Beans, waar ik ook een webinar keek. Lekker onder genot van een overheerlijk dadeltaartje en matcha latte! Daarna nog even langs de Primark voor een Pusheen shirt, die helaas was uitverkocht 🙁

Gezelligheid

Het komt niet zo vaak voor dat mijn moeder en ik tegelijk vrij zijn, maar eind Juli had ik dan toch echt weer een keer een dagje afgesproken met mijn moeder om lekker creatief te zijn. Gezellig samen van 10 tot 10 aan onze art journals en andere projectjes gewerkt, door oude foto’s van vroeger gegaan (ook superleuk) en lekker samen gegeten. We zijn ook nog een heel stel oude Flow-tijdschriften doorgegaan, dus ik ging weer naar huis met een heeeeeleboel knipsels voor nieuwe leuke projectjes!

En nog meer barbecue

Afgelopen vrijdag was het bedrijf waar ik werk jarig. Dat werd gevierd met een heuze BBQ workshop! Ontzettend gezellig om je collega’s ook in die sfeer te spreken en de mannen van de workshop hebben fantastisch werk geleverd. Gekleed in schort met bedrijfslogo hebben we heerlijk gegeten en hard gelachen tijdens het samen bereiden van de gerechten.

En verder…

 • Hing ik leuke lampionnetjes op in de tuin (op zonne-energie!)
 • Hebben we weer een paar keer lekker door het bos gewandeld.
 • Plukte ik heerlijke braampjes.
 • Ruimde ik onze bijkeuken op (was hard nodig).
 • Ging de barbecue nog véél vaker aan.
 • Gingen we gezellig naar een housewarming van familie van mijn vriend.
 • Heb ik mijn eerste module van mijn thuisopleiding afgesloten met een 7,5.
 • Vonden we gratis homegrown courgettes langs de weg.
 • Bakte ik allemaal lekkere hapjes (waarvan het recept binnenkort ook online komt!)

Wat was het leukste dat jou is overkomen deze maand?

5 thoughts on “Photodiary: Juli 2017 in pictures

  1. Dankjewel! En aww, ik ben jaloers! Ik heb wel een leuke reisbeker, maar wilde ook wel heel graag een shirt… Misschien dat ik binnenkort nog eens terug ga om te zien of ze ‘m nu wel hebben!

  1. Ja he! Ik was nooit zo van het BBQ’en tot ik wat kreeg met mijn vriend. Ik heb alleen deze al zomer meer ge-BBQ’t dan dat ik in mijn hele leven had gedaan voordat ik hem leerde kennen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *