Persoonlijk: Dingen anders doen

A Bowl of Happiness in een nieuw jasje

Sinds Februari blog ik nu meerdere malen per week op abowlofhappiness.nl. Voordat je denkt te weten wat er nu gaat komen; Ik vind het nog steeds onwijs leuk! Dit blog is eigenlijk voornamelijk ontstaan als een platform om recepten op te delen. Ondertussen heb ik, eigenlijk een soort van per ongeluk, allerlei andere leuke blogs en bloggers ontdekt. Wat ik zelf het leukst vind aan het lezen van andere blogs, buiten overheerlijke recepten om, zijn lifestyle- en persoonlijke blogs. Ik vind het leuk om een blogger te ‘leren kennen’ en een kijkje te nemen bij wat iemand zoal bezig houdt.

Persoonlijk

De laatste tijd schreef ik al wat meer persoonlijke blogs, maar de persoon achter de blog houdt zich nog steeds schuil… achter de blog. Ik vond het wel eens tijd om daar achter vandaan te komen! Allereerst heb ik mezelf getrakteerd met een nieuw fris uiterlijk voor de blog en heb ik eigenlijk de ambitie om ook wat meer van mezelf te laten zien. Enerzijds best eng, maar eigenlijk vooral heel erg leuk. Ik zal binnenkort een over mij pagina aan de blog toevoegen en wil gaan beginnen met het posten van een maandelijks ‘overzichtje’ met vooral veel foto’s en een kort stukje tekst over wat mij allemaal heeft beziggehouden die maand. Als iemand die al bekend staat om de zin “ho, wacht, eerst even een foto maken” en de SD kaarten vol met vakantiefoto’s, weet ik zeker dat dat geen probleem gaat worden. De eerste kun je eind deze maand al online zien!

Verder ga ik wel lekker door met het delen van recepten, leuke Netflix-tips (er komen er binnenkort weer een paar aan!), verslagjes van hotspots, geinige informatie en andere betweterige artikelen. Alleen nu aangevuld met nog net even een vleugje meer ik. Gewoon, omdat ik het heel erg leuk vind om onzinnige informatie te delen, zoals dat ik het halve tuincentrum heb leeggekocht aan bloemen voor in de tuin en zo.

Om dan meteen maar te beginnen…

Persoonlijke noot nummer #1 is dat ik bezig ben met een opleiding. Ik hou vanaf nu even een slag om de arm in het kader van elke week drie blogposts maken, omdat ik merk dat het af en toe best lastig is om een 32-urige werkweek te combineren met een opleiding, huishouden, sociaal leven èn hobby’s. Ondanks dat mijn blog ècht oprecht een hele toffe hobby is, wil ik mezelf iets meer leeway geven om af en toe niet alleen maar dingen te hoeven. Dat betekent niets meer en niets minder dan dat je mogelijk de komende tijd wel eens twee blogposts per week gaat zien… Waarschijnlijk omdat ik dan toch een keertje heb besloten liever even in het zonnetje te gaan zitten.

Oh ja, over die onzinnige informatie; Tuinfoto’s coming up. Stay tuned!

P.S. Wat vind je van de nieuwe lay-out? Ik ben alvast fan!

P.P.S. Kijk mij eens klagen over het huishouden. Twee hele personen en een egel, met hele nette taakverdeling èn een eigen vaatwasser. En dan iets over het zo zwaar hebben.

12 thoughts on “Persoonlijk: Dingen anders doen

  1. Leuke (zomer)plannen! Ik ben heel benieuwd naar je komende blogs. Ik ken je blog nog niet zo lang en weet daarom niet hoe het eruit zag, maar deze ‘look and feel’ vind ik supermooi!

  2. Ziet er goed uit! Ik vind het ook fijn om wat meer van de persoon achter de blog te zien. En goh, bij mij verschijnen er soms ook maar twee, in plaats van mijn ‘standaard’ drie blogposts per week. Dat kunnen we ons als hobbybloggers gelukkig gewoon permitteren.

  3. Ziet er goed uit zeg en hmm ik deed eerst elke dag standaard iets plaatsen maar dat is al eventjes niet meer zo. Mijn youtube kanaal hou ik heel erg netjes bij, elke dinsdag en vrijdag komt er al drie jaar wat online maar mijn blog doe ik alleen wanneer ik inspiratie heb!

    1. Wat knap dat je dat al zo lang zo strak weet vast te houden! Het is ook eigenlijk beter om alleen te schrijven als je echt geïnspireerd bent, dan omdat je je verplicht voelt een artikel te gaan plaatsen waar je eigenlijk zelf al helemaal niet zo enthousiast van wordt, toch?! 🙂

  4. Leuke nieuwtjes! En je layout ziet er goed uit hoor 🙂
    Ben stiekem wel benieuwd naar wat meer ‘jij’ haha, ik vind het ook wel leuk om de persoon achter de blog beter te leren kennen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *