Recept: Broodje champignons met kaas en truffelmayonaise

Truffelmayonaise is zo’n bijzondere smaak waar je vaak van houdt, of afschuwelijk vindt. Ik behoor tot de eerste groep en eet dan ook graag een lekker broodje met truffelmayonaise er op. Ik probeerde laatst dit recept uit, wat zo onwijs bleek te bevallen dat ik hem graag met jullie wil delen. Het is een heel simpel recept, maar wel echt mega lekker. Ben je er klaar voor?

Wat je nodig hebt:

  • Broodje
  • Champignons
  • Plak kaas (ik gebruikte emmentaler)
  • Tijm
  • Truffelmayonaise
  • 1el olijfolie
  • peper en zout

Wat je doet:

  1. Snij je champignons in plakjes.
  2. Verhit een eetlepel olijfolie in de pan en bak de plakjes totdat ze goudbruin zijn. Voeg de tijm toe en meng goed door.
  3. Doe een laagje truffelmayonaise op je broodje.
  4. Leg hier de champignons boven op en eindig meteen met een plakje kaas. Zo smelt de kaas van de hitte van de champignons!
  5. Geniet van je heerlijke broodje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *