Review: Paaseitjes van de Jumbo

Pasen is pas in April, maar de eerste paaseieren zijn al weken terug gelokaliseerd! Ik kwam vandaag bijzondere paaseitjes tegen bij de Jumbo. Ik besloot de volgende drie smaken mee te nemen: Extra puur, wit praliné en karamel zeezout. Ik heb ze alledrie geprobeerd!
Extra puur is massief van binnen, wat op zich al een pluspunt is (niets zo teleurstellend als er achter komen dat je chocola voor de helft lucht is). Ik was bang dat deze ‘romig’ puur zouden zijn, maar deze heeft een goede pure chocoladesmaak en is echt heel lekker!

Wit praliné is mijn favoriet. Ik hou eigenlijk niet van witte chocolade, maar in combinatie met pralinécreme kan ik het niet weerstaan. De eitjes zijn lekker zoet en hebben een goeie verhouding aan vulling.

Karamel zeezout vond ik wat tegenvallen. Ik ben normaal zeker fan van deze combinatie (joehoe! Tony’s repen!), maar het eitje bevat wat mij betreft te veel van de vloeibare kern van karamel ten opzichte van de chocola. Hij is me ook net iets te zoet. Ik proef ook de zeezout er niet helemaal uit, maar vooral veel karamel.

4 thoughts on “Review: Paaseitjes van de Jumbo

  1. Ik word altijd zo blij van paaseitjes in de winkels ? ten eerste: hallo, chocola en ten tweede: al die vrolijke kleurtjes! Deze drie soorten kende ik nog niet, maar ze klinken eigenlijk allemaal heerlijk! Jammer van de karamel zeezout, daar zou ik heel hoge verwachtingen van hebben. Op naar de witte met praline dus 🙂 bedankt voor je review!

    1. Ik ook! Heerlijk al die vrolijke lentekleurtjes! Karamel zeezout is wel echt jammer- Het had zo mooi kunnen zijn, maar wit praline maakt het helemaal goed haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *